Mot Stampe!

Nu åker jag till Stampe på lite söndagsmys, gottigott och skräckis! Får se om jag kommer kunna somna sen. Skräckisar är egentligen de värsta jag vet, men ändå på något sätt tycker jag de är skit kul? Hmm... Jaaja ska bli riktigt mysigt ikväll. Bloggar mer senare eller imorgon. Puss


haha gulligt


Im on a seafood diet. I see food and eat it.

Har haft en toppen helg med toppen vänner! Har verkligen haft skitkul men är trött som tusan, så ska gå och lägga mig en stund och sova, sen duschen och sen paaaaaaarty ikväll igen! Jajamen vi kör, vi bara kör! Men bloggar mer sen är alldeles för trött nu.

Syster och jag



Sängen ropar!

Tar ett par smörgåsar och lite oboy sen sängen. Idag har jag varit på en shopping runda med mamma, fick hem lite fina saker som jag ska försöka slänga upp bilder på imorgon. Men är rätt dålig på de som ni vet. Men säger väl godnatt nu då!



10:42

Sitter i skolan på mediekunskapslektionen, och är skit trött och vill bara hem... Efter skolan ska jag ner på stan och handla lite underkläder, kanske ett par jeans och en kjol då min kjol är helt försvunnen ... Men nu ska jag lyssna på Daniel och sen blir de lunch!


Bränt kalorier!

Var ute på en lång promenad med Mamma och Gudmor Towa för en liten stund sen. Mycket skönt och mysigt. Men innan vi drog ut kom Towa hit och åt mackor, jag fick mig fina födelsedagspresenter och sen kollade vi lite tv och pratade en massa. På vägen hem efter promenaden gick jag och Mamma till Årstahallen och köpte lite frukt så när vi kom hem fixade jag en fruktsallad. Gott och nyttigt! Men nu blir de faktiskt sängen för jag börjar bli jätte trött ! Gooodniight


Ritar lite grann

Sitter på lektion och vi ritar Mona Lisa och höstbilder. Ganska tråkigt då jag är så sjukt trött och hungrig! Men snart är det lunch sen engelska sen slutar jag!! Sjukt skönt :) men skriver mer senare! Puss


Desperate Housewives

Har suttit och längtat hela kvällen efter Desperat Housewives, älskar den serien och kollar på de varje tisdag. Ett bra avsnitt idag som alltid då, haha. De påminner mig mycket om vad som hänt mig eller vad jag tror kommer hända mig som äldre.

Någon mer än jag som följer de?


Läggdags

Har precis ätit tacos, jätte gott! Nu blir de sängen och lite waterworld! Godnatt ' <3


Så har min helg varit

I Fredags skulle jag på maskerad i Österby, men de blev lite ändrig i schemat så drog till Felicia och var me henne och Gizem istället. Efter en stund drog vi och Vicki vidare till Norrskedika på lite party. Dock var de inte precis mycket party, men de var trevligt iallfall. Sen vid ett drog jag och Felicia hem till Jonte och chillade med han och Tim. Sen somnade vi där och sover över. På morgonen sen drog vi hem till Felicia och käka, sminkade och klädde ut Jonte som en tjej inför maskeraden som skulle ske på kvällen i Gimo. Men sen när vi var klara drog jag hem för att träffa Pappa, Laila och mina små sötnosar. Vi gick ut och käkade och hade de lite mysigt innan dom skjutsa hem mig och jag började fixa mig inför kvällens festligheter. Hade iallfall jätte trevligt den kvällen och kul att lära känna massa nya människor. Sen tidigt på söndagsmorgonen tog jag bussen till Rimbo för att träffa Pappa och släkten. Fick massa fina presenter som kanske kommer upp på bloggen senare! 

Min utkläddnad på maskeraden! (pirat)




Mina småflätor jag hade för att bli lite mer piratig, haha


Tidsfördriv!

1. Vad är klockan just nu? - 18.29
2. Vad lyssnar du på för låt just nu? - Kollar på tv
3. Vad har du för underkläder på dig? - BB trosor
4. Vad har du för mobil? - LG rosa skittelefooon
5. Hur mycket pengar har du? - hmm vet inte, men typ 1300kr i handen
6. Har du något jobb? Nope
7. Vad har du för färg på din tandborste? - Rosa/vit
8. Vem saknar du? - Vänner man inte sett på länge
9. Är du singel? - Ja
10. Vad vill du bli när du blir stor? Arkitekt !
11. Vem ringde du senast? - Mamma
12. Hårfärg? - Blont, brunt,svart? Typ zebra
13. Vad skulle du kunna döda för nu? - Vet inte alls
14. Vad har du gjort i helgen?  - Varit me fina vänner och festat
15. Smycken du har på dig? - Tog precis av mig allt
16. Vem vet mest om dig? - Hmm, mamma o syster tror jag
17. Vad är du rädd för? - Massa saker, tex mörker
18. Brukar du ha otur? - Hmm ibland
19. Vilken är kontakt nummer 13 i din mobil och vad har ni för relation? - Emma B, vi ses eller pratar typ inte längre. Men gamla vänner :)
20. Vem har den snyggaste kroppen i världen? -Hmm, vet faktiskt inte
21. Brukar du sjunga för dig själv? - Ibland :)
22. Vem är snygg? - Finns många snygga!
23. Har du några fobier? - Ja typ, mörker, spindlar osv
24. Har du ätit något godis idag? - Ja en godis
25. Har du fått IG på ett prov? Jajamen!
26. Vad köpte du senast? - En godis
27. Fem saker du har på dig just nu? Har bara på mig trosor och en tröja?
28. Dagens smink? Mascara, puder, rouge, sen lite kajal
29. Har du rest i år, vart? Nej men ska!
30. Hur lång tid tog det att svara på alla frågor? Klockan är nu 18.36 så 7min

Jajamen !

Slutar sent idag, känns helt värdelöst. Jag och Sofie sitter och väntar på hjälp och har väl gjort de i si sådär 20min? Så har facebookat lite och tänkte nu att jag kunde blogga lite me bilder.
Jag och Sofie


Mitt hår  består av 5-6 små flätor




Opps!

Såg att jag skrivit fel i förra inlägget, skrev grattat istället för tackat! Haha men nu är de fixat å rätt!


17år!

Jajamen nu är jag 17! Grattis till mig på min födelsedag :)

Har precis suttit o tackat alla på facebook, var närmare mot 300st, galet jobbigt!
Nu blir de lite tv och svara på alla samtal som ringer ! Tjinigling




Drömma kan man alltid göra!

Sitter och snackar me Issah och drömmer lite grann, haha. Men vem har sagt att de är fel att drömma? Idag var de skola som vanligt, tog bussen in till stan innan skolan och köpte mig lite frukost och mötte upp Anny. Sen blev de skolan som sagt och efter de kom morfar och hämta mig och jag var där till typ nio eller något. Imorgon blir de skola och lite födelsedagsfirande.

Och nu är de då inte lång tid kvar tills jag fyller år inte
! Bara 2 timmar typ om man räknar så, men blir inte 17 på riktigt först mellan 14.00-15.00.

hejdå älskade 16åriga Victoria och hej 17åriga Victoria

En av de första bilderna på mig som 16åring!

What a wonderful world

Oj vad klockan är mycket! Dags att sova kanske?
Idag fick jag i alla fall mina födelsedagspresent av mamma i förskott, var en halloweendräkt vi köpte i söndags. Dock blev jag lite besviken då den inte ser ut som på bilden. Menmen med lite snyggt smink och skor blir de nog bra! Ska ju på halloweenfest på fredag med Sandra. Så vi får hoppas de blir kul och att de kommer trevligt folk, men de visar sig då. Nu blir de som vanligt sängen och en film! Godnatt underbara värld vi ses imorgon!


Tisdagsmorgon!

Börjar skolan om ca 40min så måste skynda mig. Gick precis upp ur sängen så ska käka lite frukost, byta om och sminka mig. Ska inte platta håret först på torsdag för att få de att må lite bättre så blir en knut eller fläta idag, får väl se. För er som inte visste de har jag jätte lockigt hår och inte platt. Vanligtvis plattar jag håret varje dag.
Kan lägga upp bild senare idag för nu måste jag skynda mig :) hihi ! Ciaao


Shrek!

Drar på sista Shrek och försöker sova. Imorgon är de skola som vanligt och slutar sent och har många lektioner, så de är typ värsta dagen i veckan. Men det är bara att stå ut ! Godnatt på er '-


Redo för sängen med ett leende på läpparna




Perfect for me

Har legat och degat i sängen efter skolan och kollat på Sex and the city 2 och käkat godis. Men ska försöka ta tag i min svenska artikel och skriva klart den. Har inte hunnit så långt, har bara gjort en snygg framsida där ingressen ska stå sen inget mer. Så nu får jag ta och sätta mig ner och verkligen ta tag i de här! Men först ska jag leta upp något gott att äta och checka facebook lite.



Godmorgon

Har inte bloggat på hela helgen för jag inte haft tid och igår funkade det inte att logga in. Men idag verkar allt funka så då passar jag på att skriva av mig.
Fredag, satt hemma till typ nio på kvällen sen tog jag bussen in till Östhammar och va med Jonte och Herman. Dom satt och lana på sina datorer, och jag körde på min iPad. Sov där och på lördag vid ett tiden gick jag hem till Sandra och var där till typ åtta sen drog vi hem till Natta och chillade, sedan vidare till Jonte. Men Sandra var sjuk så vi var bara där typ en timme sen ville hon hem. När vi kom hem till henne igen somnade hon på direkten så jag drog ut och mötte Jonte och Herman, sen gick jag hem igen och var hos Sandra en liten stund till. Men sen kom Mille med bilen och körde hem mig, så gulligt av han! Sen igår (söndag) så sov jag och kollade på film hela dagen. Jätte härligt att få slappa lite !
Men nu ska jag börja jobba lite på min lägenhet! Hejhopp :)

Sovmorgon? Nejnej

Hade egentligen sovmorgon idag, men kom till skolan 8.40 och började 10.30... Kändes ju sådär men ändå rätt skönt för då hann jag fixa lite på min svenska uppgift. Sen blev man lite less på att ingen berätta för mig att vi hade sovmorgon idag för jag var borta dom 10 första mintutrarna igår på lektionen då vi tydligen fått reda på det. Och så dum som jag är kollade jag ju inte schemat igår heller kväll.
Men nu slutar jag typ, höres och synes!

Anonyma j*vlar!

Anonyma jävlar kan sluta kommentera bloggen och dra åt helvetet ! Tack och hej för mig :)

:)

Haft en mycket bra dag ! Orkar inte blogga för jag vill sova, hehe GODNATT



You never know what you have until you lose it
You always know what you have, you just never think you`d losè it'

@ tisdag

Bättre bild på dagen såkallade "outfit"


Underbart !!

Mamma ringde precis och berättade att vi ska utomlands snart ! Älskar mitt liv just nu, så den 8 december får jag äntligen åka och träffa min älskade syster och få lite D-vitaminer. Är borta en vecka med bara sol och bad, nu hoppas jag verkligen ni är avundsjuka på mig, hehe.
Me, Myself and I




Anny Norstedt och Nicole Junttila

Sitter i skolan mitt emellan mina fina flickor som är min rubrik för detta inlägg! Har just nu rast och snart en helt sämst samhällskunskaps lektion...bläblä

Aja dagens outfit men rätt dåliga bilder.

 


Gottmix!

Sitter och käkar lite godis och kollar på Troy, snart blir de sängen och en film som vanligt.
Ursh tankarna far runt och runt i huvudet hela tiden och jag vet inte vad jag ska tro på längre, men trotts de känner jag mig faktiskt glad?? Försöker se det positiva och inte deppa ihop. Och jag hoppas verkligen inte de jag inbillar mig är sant för i så fall vet jag faktiskt inte vad jag ska ta mig till. Men men nog med sånt där skit!

Har glömt visa bilder för er på mitt nya hår, eftersom de varit hemligt ända tills i helgen.

Dock en skit dålig bildgrejs. Men fixar lite bättre imorgon!

School

Sitter nu och har Grafisk kommunikation. Rätt tråkigt och jag mår skit illa. Idag skulle jag åkt till Östhammar efter skolan, men tror faktiskt inte jag orkar. Är helt slut i kroppen, orkar knappt gå. Men får försöka ta mig in imorgon eller något.
Men jag slutar strax och ska ha drama, är verkligen inte sugen på det för då måste man vara glad och allert. Och allert är jag verkligen inte. Ganska tråkigt inlägg men vet inte vad jag ska skriva. Så vi höres senare!

Lever i min egna lilla värld

Jag har kännt mig jätte glad nu i över en vecka och de känns som mitt liv börjar falla på plats igen.
I fredags var jag i Alunda på fest, det var roliga och mindre roliga saker som hände. Och sen i Lördags var jag i Norrskedika på lite fjortispartaj, där var de sama sak både roliga och mindre roliga saker. Men men lika glad är jag för de! Men i helgen har jag både återfunnit gamla vänner och slängt bort några nya som jag trodde jag kunde lita på men tydligen inte. Men helgen har iaf varit bra och jag är nöjd med den. Dock är jag sjukt trött nu, har inte sovit så bra natten mellan fre-lör och lör-sön. Och igår kändes det rätt ensamt att sova själv, så somnade ganska sent. Men la mig och såg på film så till slut somnade jag. Inatt kanske jag tar fram mitt stora mjukisdjur och sover med, haha så mysigt att ligga och krama om något om nätterna. Haha men nu har jag inget mer att blogga om ! Nattinatti


Parteeey

Tjiho, vakna nyss från min typ 10mins powernap. Nu ska jag börja fixa mig för ikväll blir det lite party med härliga/saknade personer! Mitt humör är på topp och jag hoppas det håller sig där uppe hela kvällen. Men nu blir de lite sminkning och sånt där tjaffs ! ;) puss

(bild från i Onsdags då jag var ute och fotade lite i Uppsala)


Pimp

Före och efter bild på iPad skalet


Godnatt'

Hade det jätte trevligt idag på marknaden. Men berättar mer imorgon för nu ska jag göra som mina smurfar, SOVA! Godnatt babes


Fika pause

Sitter just nu och chillar/fikar med Anny i skolan. Mamma kommer och hämtar oss vid 3 sen blir det Rimbomarknad och köpa massa marknadsgodis! Tjiihoo, men det ser ut att bli regn, alltid på marknaden... Inte kul! Men nu ska man checka facebook och äta klubba!! Byebye


Tips tips!

Köpte mascaran Extra Volume Collagene här om dagen då min andra mascara var slut. Hade aldrig testat denna mascara innan men kan säga er att den är sjukt bra! Den får dina ögonfransar så långa och snygga att de ser precis ut som lösögonfransar. Jag är verkligen toppen toppen nöjd med den. Kan slänga upp en bild på hur de det ser ut imorgon. Men alla ni som letar efter en bra ny mascara, HÄR ÄR DEN!

cause i know it's gonna be worth it'

Dagen startade rätt bra faktiskt och slutade detsamma. Har känt mig glad hela dagen, bara att den där förbannade huvudvärken har fått mig att bara vilja dö. Så ska nu ta en huvudvärkstablett, lite te och sen lägga mig och kolla på New Moon.
Juste som ni ser gjorde jag en ny header idag på lektionen, inte så avancerad eller så. Men ska göra en ny när jag har mer tid, nya bilder och lite bättre fantasi! Men men tycker de är lite mer "liv" i den, färger osv. Menmen nu ska man fixa te och mysa ner sig i sängen! Pussssar :)




Oj vad tiden går fort!

Klockade på klockan precis och den är ju över tolv? Trodde jag verkligen inte. Nu den senaste halvtimmen har jag fixat ögonbrynen, målat naglarna och dragit upp håret i en speciell knut. Kan berätta imorgon hur jag gjorde (om de blir bra) annars håller jag tyst om de och försöker nya sätt tills de som jag vill ha de. Men ska väl nu spela lite wordfeud i sängen, slå på en film och sen sova. Imorgon blir de skola, samma som idag... Mådde inte speciellt bra men ville in och gratta Anny som fyllde år. Men jag hoppade över sista lektionen eftersom jag hade en och en halv timmas hål innan den började och kände mig inte alls pigg och kry. När jag kom hem satte jag på Twilight och käkade lite kladdkaka och drack te. Jätte mysigt faktiskt. Imorgon efter skolan om de är fint väder, ska jag ta med mig kameran ut och fota massa bilder. Känns som de var länge sen sist.
Menmen nu blir de sängen! Goodnaaatt

Lite bilder från hösten - 10






<--


KÄRLEK!

OMG kärlek på dem här! Vill ha!
Kanske ska man önska sig dem i födelsedagspresent?

Friskluft!

Gick med Sandra upp till gränby där hennes buss hem går. Sen tog jag mig en liten promenad och rensade tankarna. Ringde även den saknade familjen på Gotland och pratade lite. Nu känns mitt liv faktiskt lättare och mitt hjärta också. Så med ett leende på läpparna tar jag nu något och äta sen blir de sängdags. Puss och godnatt


Tjaba tjena hallå?

Igår kväll kom Sandra hit och vi åt tacopaj, godis, och massa chips, kollade på flera roliga filmer och hade det mysigt. Nu känner jag mig faktiskt lite bättre i förkylningen också, har bara typ hosta mest nu (dock det som är jobbigast) det kliar i halsen hela tiden och så. Menmen skönt att slippa sitta isolerad inne på sitt rum 24/7. Just nu sitter Sandra och spelar Ice Age spel på min iPad medans jag sitter här och bloggar, käkar lite chips och godis. Hehe. Menmen nu ska jag slå henne med en kudde i huvudet, för de var så hon väckte mig imorse, galet sur jag blev! Hatar bli väckt, om de inte är på något gulligt sätt, och kan inte precis säga att bli slagen i huvudet ett antal ggr med kudden är speciellt gulligt. Men de är ju bara vad jag tycker. Jaja, har inget att blogga om, ciao

RSS 2.0