Snyft!!

Bakade en rabarber paj för en liten stund sen och råka bränna den, ursh vad less jag blir. Jag som var så sugen på en as smarrig paj, men nejnej såklart ska man klumpa till allt. Men nu har jag i alla fall precis duschat och ska nog sova en liten liten stund sen drar jag iväg ! Bloggar lite mer senare.

Btw, skolfotot blev hemskt.









You might mistake me for a heartbreaker

Blev tyvärr inga bilder på de jag köpt idag, har inte haft tid och nu orkar jag verkligen inte. Ska nu slå på en film och sova lite. Imorgon blir de skolfotografering med fläkt och allt ! Jävlar vilka satsare, woow woow go go!
Drar kanske upp dagens outfit imorgon, har sagt de flera dagar i rad, men de blir aldrig av. Men ska försöka bättre mig med både bilder och bloggandet.


Förra årets bild








Shopping!

Var på en shopping runda idag med Sandra, kom hem med 2bhar, ett par trosor och en skit snygg klocka. Mycket nöjd med mina köp. Kanske lägger upp bild senare, men just nu har jag inte tid. Duschade precis så måste föna håret och fixa de. Men bloggar lite senare !




Håret

Dåliga bilder men på hur mitt hår såg ut idag.




Seeeg !

Är så sjukt trött och seg just nu. Skolan var faktiskt helt okej idag, och på screentekniken gör vi just nu tryck till våra tröjor, hoppas verkligen min blir snygg. Ni får se den nästa vecka eller på torsdag beror på hur långt jag hinner! Men nu måste jag fixa mitt hår, duschade precis och ska föna det nu sedan platta sen SOVA!

Puss och Godnatt




Inställd lektion

Är inte alls så glad just nu, satte klockan på 20 över åtta, när jag gick upp och in på datorn fick jag se att jag har inställd lektion. Så börjar inte först ett och kan inte somna om. Blir tokig ! Är jätte trött men ändå för pigg för att sova. Så vet inte alls vad jag ska roa mig med tills ett. Får väl dra på någon film eller något. Kanske lockar håret för att ha något att göra? haha vi får väl se. Lägger nog upp dagens outfit senare.

Bild från förra veckans fika med Sandra gumman !






När vi låtsas...

Nu var det ett tag sen man bloggade, men har faktiskt helt glömt bort att göra de. Har inte haft tid i helgen alls.

Fredag: Österby
Lördag: Österby
Söndag: Östhammar

Orkar inte skriva mer, är så sjukt trött att jag kommer svimma snart, ska försöka blogga lite mer imorgon.





När vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen
Kan vi vakna med tiden och sansas i sömnen
För vi lever alla med känslan att falla
Och vid tomhetens botten står vi på toppen






love you once, love you still. always have, always will.

 

 

 


Orkar inte

Tar en bloggpaus idag, orkar verkligen inte idag. Men vi höres imorgon!






Mot laboratoriet!

Nu drar jag vidare på lite provtagning o tester, hoppas allt går bra !

//Gammalbild//






Home from school

Nu är man äntligen hemma från skolan. Började 10 i 10 hade en lång lektion fram till lunch, sen efter de hade jag en till lektion efter den skulle man ha engelska B som blev inställd så då började man inte först några timmar senare. Så åkte hem emellan, åt, bytte om osv. Imorgon slutar jag 12.45 då jag har inställd lektion, ibland älskar man livet !

Fotade lite på tillbaka vägen till skolan









Du får mig att bara vilja ha dig mer

Min rygg mår si sådär, så ligger på spikmattan. Men de verkar ju inte hjälpa ett piss. Aja skola imorgon vid tio och slutar fem i fem, skit kul... Men ska dra på en film och sova. Over and Out!


Nöten är påväg!

Snart är Sandra nöten påväg hem till mig. Hon hade lite panik över att varken ha internet eller tv förtilfället så då erbjöd jag sånt hemma hos mig ;) haha snäll som man är. Men ska städa lite, tjingiling!!

Efter regn kommer solsken

Hur kan det regna såhär mycket, förstår inte??
Orkar inte blogga så mycket just nu, var nere på stan för en stund sen med Sandra. Vi fikade och gick runt lite på stan, hittade ett par snygga korta shorts på Holmlunds. Köpte dom i storlek 25, måste varit något fel, trodde verkligen inte jag kunde få på mig så små storlekar.


Hot or Not?






Vill bara somna om

Fyfan, detta kommer vara helvetesdagen, byebye grymma liv !



Om du vill bli älskad, älska själv.

Nej nu är jag alldeles för pigg, ursh ska ju upp till skolan imorgon så måste komma i säng någon gång snart. Men som varje kväll nu för tiden håller min iPad mig uppe, inge bra att ha den märker jag.

Juste igår på 70års festen vann jag lite priser på lotteriet och vattenballong kastningen.
After Eight, Toblerone, Hårinpackning och sen ett kinderägg men de har jag redan ätit upp! haha


Älskade iPad GODNATT




Var dig själv för alla andra är upptagna!

Hejsan hoppsan! Ligger här i min säng och har gjort de hela dagen, har haft världens huvudvärk och illamående eftersom jag slog i huvudet rätt rejält i morse, haha inte den smartaste. Kanske ska in och möta Sandra snutt en stund ikväll annars får de bli någon annan dag i veckan, för hon flyttar ju till Uppsala nu, så då kan vi ses mycket oftare. Skönt att ha någon vän i Uppsala, de flesta bor en bit ifrån mig. Men ser verkligen inte fram emot skolan imorgon... Men har iaf sovmorgon så de är najjs, men slutar 16.25, mindre najjs. Men ska väl inte klaga, vissa kanske har de värre. Men nu ska jag föna mitt hår och lite sånt.

Jag använder got2b som värmeskydd, tycker ni de är bra eller dålig?
Själv kan jag inte bestämma mig.



iPaden är med mig som alltid !





Du ser precis ut som min nästa pojkvän

Sitter och kollar igenom massa gamla bilder !
Haha måste verkligen lägga upp några på mig från typ 2007-2008














My room






Finns det en så finns det flera

Ska kolla på How do you know nu, hoppas den är bra!

Riiight now






Tråkighet är det värsta jag vet...

Sitter hemma själv och tråkar ihjäl mig, fattar inte varför jag åkte från 50 + 20 = 70års feesten, hade ju det skit trevligt och roligt ! Istället sitter jag här och tråkar ihjäl mig som sagt. Nej är fan as ledsen över att jag åkte, och förstår ju inte varför jag åkte heller, men orkade inte ta bussen eller taxi, men nu skulle de fan varit värt att göra de. Men ska väl dra på någon film o försöka sova lite.

Satt och kollade igenom lite gamla bilder och hittade denna sjuktfina Outfiten !
hahaha gulli






Trötter!!

Suble truble! Igår var jag som sagt med Sandra, vi skulle haft en myskväll men drog istället ut på lite äventyr. Gick hem i regn osv, haha fy säger jag bara, hur kan det regna så mycket? Men vi drog iaf hem till mig igen vid ett och gick väl o la oss i sängen vid typ två. Hann bara sätta på filmen innan Sandra somna, hah stackarn hon var ju jätte trött! Själv kolla jag väl klart på nästan hela filmen innan jag somnade. Idag tror jag att jag ska dra med på typ släktkalas, men vet ej om jag orkar.. Beror på vad Sandra ska hitta på ! Men nu orkar jag inte blogga mer, hejs svejs! (bloggar på iPaden)

Chai Latte !

Hejsan hoppsan! Skolan idag var faktiskt riktigt rolig, känns som jag valt helt rätt linje. Men efter skolan drog jag iaf till mormor och morfar, käkade lite lunch och så. Sen vid halv tre tiden drog jag in till stan och träffade Sandra. Då tog vi en varsin Chai Latte på ett cafè. Mycket trevligt och gott ! Hade aldrig smakat de innan, men de var faktiskt riktigt gott, Tack Sandrus för tipset! Ikväll ska vi nog iväg o ha lite skoj!

Lite bilder från våran fika!
(alla bilder är tagna med min iPad)









School

Sitter på svenska lektionen och har precis skrivit klart mitt brev till min nya lärare Olle. Slutar tjugo över tolv idag, glad tjej hääär! Senare ska jag dra iväg på en liten fika på stan med Sandra. Men nu hinner jag inte blogga mer! Tjaaaaooo!!

Bring it on!

Första dagen i skolan gick faktiskt bra, är helt okej nöjd med min klass, dock jätte tråkigt att vi bara är tjejer.. Och som ni ser så fick vi våra iPad`s idag också. Sitter bara inne på den nu utom när jag ska blogga med bilder eftersom de inte går... Blogg.se skaffa en blogg.se app !!! Tog dock inga bilder i skolan idag, men kanske tar några imorgon så ni får se hur det ser ut och vad jag gör. Men nu hör jag hur min iPad låter !
Saker som händer där så måste kila ! Ciaao






iPad bloggning

Sha! Sitter och bloggar på min ipad just nu. Är så kär i den!! Vet inte vad jag ska skriva. Men bloggar mer ikväll !

Min nya älskling!







 


Kiss me now


Trött !

Trötter här! Kommer nog somna när som helst. Men idag har jag varit hos Mormor och morfar och hjälpt dem i trädgården, men innan dess åkte jag till Gränby och köpte svarta byxor, dock blev de ej dom från Gina eftersom de var grymt dåliga storlekar. Blev ett par från Vila. Men nu har jag iaf fixat naglarna och duschat, så nu är det väl bara till att fixa fram en väska, lite kläder och sånt tills imorgon, fy längtar verkligen inte...











I'm just beautiful me

Godmorgon! Vaknade faktiskt klockan 10 över 10 av mig själv! Faktiskt väldigt bra då jag börjar skolan imorgon och måste gå upp grymt tidigt. Men idag ska jag till mormor och morfar och äta lunch, kanske åker till Gränby innan och köper mina byxor, får se vad jag hinner med. Sen ikväll blir det till att fixa sig lite inför skolan, aniktsmask, kanske fixa naglarna och sånt. Får se vad jag orkar. Men nu måste jag fixa mig ! Byebye










Bildbomb - sommarlov 2011

Drar upp lite bilder från mitt sommarlov 2011


Midsommar


Gotland




Suduko kryss med lite solning o musik


Mickis student


Gotland igen


Jordgubbar








Stan imorgon!

Åker nog ner på stan en stund imorgon, måste verkligen köpa nya svarta jeans till skolan börjar. Hittade faktiskt ett par skitsnygga på Gina!

Tighta och svarta ! Precis som jag vill ha dem !









Love made me blind

Har precis kollat på Vilddjuren, haha konstig men ändå lite rolig film. Ska nog nu fota några av mina jätte fina klänningar som jag inte kan ha längre o lägga ut på Tradera, skönt att man kan sälja sina begagnade saker där som man vet att man kan få betalt för och inte behöva slänga. Har massor med fina klänningar jag bara använt 1gång eller aldrig använt som jag vuxit ur eller som inte sitter bra på mig. Så nu ska jag sälja lite ;) haha chiao!




Godmorgon!

Sådär nu är man uppe ur sängen och klockan är lite för mycket känner jag, måste ju vända tillbaka dygnet nu när skolan börjar på Torsdag. Ursh är så nervös för att allt ska bli fel, får ju helt ny klass och nya lärare. Ser verkligen inte fram emot de, vill ha min gamla klass. Men men vi får väl se hur det är efter Torsdag o så rapporterar jag då om de. Idag vet jag inte alls vad jag ska göra eftersom jag sovit bort hela dagen. Men blir väl till att kolla massa filmer och njuta av mina sista lediga dagar.

Men kanske drar iväg lite mer blogginlägg senare !









02.33

Haha ja såhär på natten har jag nu ju gjort min nya blogg, kom på att jag ville göra en ny blogg för några timmar sen, så satte mig ner gjorde en header och sen har jag nu suttit o kodat bloggen lite så jag fått rätt färger osv. Ska sätta på någon bra film och sova lite nu tror jag.

Slänger upp en bild så de livar upp bloggen lite mer.
Jag & min katt Sessan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Välkommen till Kronprinsessans.blogg.se

På något sätt har de blivit helt knas med min förra blogg (http://victoriagustavsson.se) så de går inte ens att se den längre, som att den aldrig funnits. Så nu bestämde jag mig för att göra en ny då skolan börjar och jag har blivit lite bloggsugen på senaste tiden. Får se hur länge de håller, hehe.

Njut av underhållningen här !

 

 

 

 

 


RSS 2.0