GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! PUSS


I'm feeling sexy and free

Ojoj, vakna lite sent idag. Vaknade klockan tre, och har drömt helt sjuka drömmar inatt... Men fan vad jag inte orkar bry mig idag om mina problem, snart är de nyår och mitt nyårs löfte är att glömma allt gammalt skit och bara börja om på nytt. Ha roligt med mina vänner, blir de jobbigt ska jag bara va stark och skita i det.



I'm feeling sexy and free
Like glitter's raining on me
You're like a shot of pure gold
I think I'm 'bout to explode





01:52

Nu tackar jag för mig och säger godnatt!


What you see depends on what you`re looking for.


Julafton 2011

Eftersom jag inte lagt upp några bilder från julen tänkte jag göra de nu.

Jultomten kramas med kusinerna


Linn och Pappa



Mina snygga julnaglar


Jag och Carro och Jag


Save me from the nothing i've become

Igår låg jag i sängen hela dagen, sen fixade mamma och jag lite i mitt rum när hon kom hem från jobbet. Senare vid typ nio tog jag bussen in till Östhammar för att vara med Gizem, vi skulle egentligen dra på lite chill, men gick hem till Jonte och efter typ 10min drog vi till David. Satt där en stund sen tillbaka till Jonte igen. Somna inte först halv nio imorse så är galet trött nu kan jag säga! Så ska se på svärdet och sprian om 45min och sen sooova !!


2 bilder från igår

Dumma dator!

Min dumma dator har strulat en massa men nu funkar den äntligen så nu kan jag börja blogga igen!
Min spåkula för dagen!

En man vill alltid vara en kvinnas första kärlek - en kvinna vill alltid vara en mans sista äventyr.

En man vill alltid vara en kvinnas första kärlek - en kvinna vill alltid vara en mans sista äventyr.
Oscar Wilde


Merry Christmas

Kan knappt skriva, e skittrött o så. Men min jul har varit kanon!

Tack o hej!


13 – en bild på mig själv för ett år sen

13 – en bild på mig själv för ett år sen


kladdkaka nr 2 klar!

Japp, nu är kladdkaka nr 2 klar, hoppas verkligen dom blir bra nu. Så nu är det dags för mig att göra mig i ordning. Sen är de ju julafton i morgon, hur mycket längtar man inte? Dock har jag inte värsta julkänslan längre, men den kanske kommer ! Ikväll blir det till att bada lite i badkaret, gör de varje dag innan julafton, en tradition liksom! Men nu får jag nog lite bråttom om jag inte skyndar mig!
Höres och synes!


massa skuuuummmmmm!


Godmorgon!

Ställde klockan på åtta och snoza till typ kvart i nio, bara för att baka två kladdkakor till min mammas släkt, även fast jag inte ska va där i jul. Visst är jag underbar? Sen om typ en timme kommer mormor och morfar och plockar upp mig så ska vi äta och fixa de sista innan jul. Sen blir de till att dra ner på stan och möta upp Sandra, leta lite julklappar och så. Men nu ska jag ta ut första kladdkakan ur ugnen!

Pusshaj!

Nyår

Alla har klänning på nyår verkar de som utom jag, jag kör på lite annan style. Köpte en topp när jag var utomlands jag tänkte ha. De är ju skitsnyggt med klänning, men om alla andra ska ha de vill inte jag, + att jag är för lång för att ha klackar o de är ett måste till nyårs klänning, enligt mig. De är heller inte kul att ha precis som alla andra, för de finns inte så många ställen att köpa klänningar på så kommer sluta med att flera går i samma. Eller har jag fel med hur jag tänker? Vad tycker ni?

Hade jag haft någon hade de väl blivit typ någon sån här kanske


2 dagar kvar !

2 dagar kvar till jul, tjihooo! Idag har jag varit och julhandlat me mamma, har också fått bästa julklappen ever! Fick den lite i förskott, hihi. Och nu har jag också slagit in typ alla julklappar och gjort klart det sista med pepparkakorna. Nu längtar jag bara efter julen, åh kom kom jul nu! Eller nej vänta har inte städat rummet... :(((

Min julklapp


|
|
v


3 dagar kvar!

3 dagar kvar sen äntligen jul! Är fortfarande sjuk och blir bara värre för varje dag som går. Som ni ser gjorde jag en ny header. Skit onöjd. Haha den blev verkligen skit ful men är helt borta och jätte trött så orkar inte göra om den. Idag var jag en snabbis i skolan för att prata me Sofie och hämta skolkatalogen men kom därifrån utan katalog. Sen drog jag ut och åt med mormor och morfar på kina resturang. Jätte mysigt förutom alla puckon på borden bredvid. Efter de åkte vi hem till dem och klädde julgrannen och sen sov jag ett x antal timmar då jag är helt slut hela tiden. Så idag blir de inge åka och träffa kompisar som jag velat utan bara ligga och sova hela kvällen och imorgon blir de julshopping.

Så godnatt på er dax för mig att sova lite till!


you shoot me down, but I won't fall

Godmorgon! Är fortfarande sjuk, och värre idag än igår. Fick inte alls mycket sömn inatt då min hosta väckte mig hela tiden. Nu har jag precis duschat och ska börja fixa mig för idag ska jag till skolan en snabbis.
Igår stod jag i köket i hela 3 timmar och gjorde pepparkakor. Haha dom blev väl lite si sådär. Gjorde egen glasyr och sånt där skit. Och har fortfarande bara hunnit med kanske 10 pepparkakor av 100st... Så ikväll blir de väl till att fixa några till. Men nu såg jag att jag har väldigt bråttom så bloggar mer sen!

CHIAO


Julklappar överallt!

Har suttit nu en stund och slagit in julklappar, men orkar faktiskt inte mer nu. Är både sjuk och på dåligt humör. Tänkte trösta mig själv med att baka en kladdkaka, kommer säkert ångra mig men just nu vill jag verkligen ha en. Vet att jag är jätte dålig på att lägga upp nya bilder och så. Men har inte orkat fota så mycket. Men ska faktiskt försöka bli bättre.

Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You

Bilder från Gotland.


Min otroligt charmiga lillasyster Linn!





Pepparkaksbak med min andra söta lillasyster Emelia!



Min ståtliga häst, kung och drottning!







Sjuk

Kul, nu har man gått och blivit sjuk lagom till jul. Mår piss just nu kan man säga... Men ska faktiskt åka hem efter denna lektion då jag verkligen inte orkar, somnar snart, höstar ihjäl mig och mår skit illa. Somna typ ett igår och vakna fyra imorse så har inte sovit ett dugg bra. Har svettats sönder under natten så har väl haft feber av något slag. Men nu ska jag göra klart min skoluppgift, även fast läraren ville skicka hem mig.
Men bloggar mer senare, för som sagt ska jag göra klart detta.

Nej, se det snöar!

Nej, se det snöar, nej, se det snöar
Det var väl roligt, hurra!
Nu blir det vinter, nu blir det vinter
Som vi har önskat, hurra!
Då tar vi kälkarna fram och vantarna på
Och sen vi åker i backen, hej, vad det ska gå!

Godnatt alla, snart är de jul! Hoppas på en vit sådan.

Vinter 2010



Icas egna kopia av Ben and Jerry`s

Har ni sett Icas egna kopia av Ben and Jerry`s? Köpte den iaf igår då det inte fanns någon BJ.. Den va faktiskt helt okej, lite snålt med Brownies och kakdeg och glassen är absolut inte lika god, men den var faktiskt helt okej! Sitter och käkar upp det sista med mamma nu.



dåligt uppdaterat!

Vet att jag inte skrivit på år och dar, men har faktiskt inte orkat/haft tid. Hade det iaf jätte bra på Gran Canaria med trevligt folk och mycket shopping. Dock lite sol... Men lika glad är jag för det.

Min helg

Fredag: Drog på fest/chill hos David. Hade det trevligt med mina fina vänner. Skönt att gå på fest där man gillar alla, vanliga fall brukar dom suga då man ogillar mer än hälften.

Lördag: Sov, sov och sov lite till!

Söndag: Sovit, kollat på Breaking Dawn del 1 med Sandra. Den var verkligen skit bra, lite äcklig men bra.

Mickis och jag på en Rockbar!

Mot GC!

Precis duschat rakat, peelat mina ben och sånt där. Om bara 4 timmar tar jag och mamma bussen till Arlanda för att sedan dra till Gran Canaria. Sjukt spännande, och mår så jäkla bra just nu så de här gör mig bara ännu gladare. Och det ska bli jätte roligt också att få träffa min storasyster och min kusinvitamin. Men nu ska jag packa klart sen sova en timme!
Hinner nog inte blogga mer, så vi höres !


Haha jag förr förra sommaren, ganska brun faktiskt!



Hemma i Uppsla!

Kom hem igår kväll från Gotland. Och idag har jag varit hos mormor och morfar och hälsat på. Inatt åker jag till Gran Canaria och är borta en vecka. Jag bara åker runt hit och dit hela tiden. Saknar ju mina vänner så sjukt mycket att jag inte vet hur jag ska klara en vecka till utan dem. Men sen när jag kommer hem då jävlar ska man hitta på bus me mina tokungar! Fast nu måste jag packa klart!




Hörs bloggen !


12 – en bild på ett ställe jag saknar

12 – en bild på ett ställe jag saknar



Saknar Felicia och vårat partyplace !

11 – min allra första kärlek

11 – min allra första kärlek

När jag var liten bytte man ju kille hit och dit. Men första killen jag var riktigt kär i var nog en kille som heter Viktor annars har de varit mer småförälskelser som går över på en dag.
Eller var ganska förälskad i en kille som heter Jesper för ett x-antal år sedan. Hmm vet inte om de var min första kärlek kanske? Jaja spela roll!


Julshopping?

Idag skulle vi åkt iväg på lite julshopping men såklart är alla affärerna stängda.. Så blev ingen julhandling men men. Just nu sitter jjag hemma själv medan de andra är på kalas. Orkade inte följa med så stannade hemma o sov. Imorgon blir de jobb klockan fem på morgonen som alltid ! Längtar faktiskt, jag och Ullis ska väl hitta på lite bus som alltid! Tihi ;)

Fick denna super coola julkalender av pappa! Så mycket jag! Fart och spänning!



Pepparkakshus på en kopp!

Jag och Laila fick för oss att göra pepparkakshus på koppar, sen bjöd vi över hennes föräldrar på lite pepparkakshus och mys. Såhär blev resultatet.
Ganska coolt om jag får säga de själv!




Im sorri!

Ursäkta den dåliga uppdateringen men ska bättre på mig!


RSS 2.0