Liten och klen? Javisst!

Hehe lite trött och så. Natti


Tävling hos Millah



Jag tävlar hos Millah om en valfri vara för max 350:- från Gloriasbox.se

direkt länk till tvälingen hääär

:D

Lejonkungen

Ligger o kollar på lejonkungen, snart kommer Sandra hit :) hihi mys

Elaka skar och en ledsen simba :(


Välkommen in

Nej men nu måste detta få ett stopp, blir bara sjukare och sjukare för varje dag som går. Men nu har jag i alla fall fått långhelg så de kommer nog va rätt najjs, ikväll blir de bara till att se på film och dricka te. Men imorgon fyller mamma år då blir de lite kalas med god mat.

Idag var jag ner på stan en snabbis me mamma kom hem med en mascara, ett par trosor och ett par stövlar. Bilder kommer upp imorgon!

Nej nu blir de till att mysa ner sig i sängen!


Grattis syster!

Grattis finaste syster på namnsdagen :)!
Hoppas verkligen du har de toppen nere i sol-landet


Nytt o fräsht

Gjorde en ny header, har gjort ett antal men ingen blir bra, inte den här heller. Men den får vara tillfällig tills jag får lite mer fantasi! Tycker som sagt att den gamla är snyggast men vill ha lite nytt bara en stund...

Nya


Gamla

Feber och skit

Jätte kul att gå och bli sjuk när jag får långhelg imorgon.. Får se de kanske går över så man kan hitta på något skoj med vännerna.

Juste har glömt lägga upp bild på min tatuering så här kommer en bild!

 


Blogg.se appen är här!!

Hur glad är man inte nu då när blogg.se appen äntligen anlänt till min iPad ?! Så nu kommer de bli bättre uppdatering och mer bilder :)


Haha så bääst!!


outfit @ fredag

Outfit at skolan




Outfit at fiiesten




.

Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!

 



Tisdag

Ursh har börjat må illa och vara jätte trött hela tiden, jätte jobbigt och förstår inte varför. Sover också jätte dåligt på nätterna och massa annat skit, vet inte vad de beror på men en ändring måste ske, orkar knappt gå i skolan, vara med mina vänner och så... Tror jag tänker lite för mycket på de förflutna och framtiden. Men har bestämt mig nu för att leva i nuet, skita i alla som får mig att må dåligt och bara vara med dem som verkligen får mig att må bra, skratta och som jag kan hjälpa när den inte mår bra och tvärtom.

Today


Fina Sepideh idag i skolan



Party in my head

Galet trött tjej här! Sitter i skolan på screentekniken och fixar lite med tryck och sånt där, slutar fyra så bara en halvtimme kvar, SKÖNT! Har ju världens huvudvärk och är förkyld så vill bara hem och sova!!
Idag körde man på oplattat hår!
En pic på de!



Med vetandet växer tvivel

I fredags var de fest hos Amnell, de var trevligt och roligt med sköna människor. Tog bussen hem någon gång på natten. Hela lördagen låg jag i sängen, sov, åt och sov. Och idag har jag bara legat deckad hemma. Imorgon blir de skola och kanske en springtur mot kvällen, rensa tankarna lite från allt skit som hänt senaste tiden. Men nu ska jag kolla klart på en film sen upp och fixa lite kvällsmat.

Mikaela och jag i fredags <3







Du är bäst nu, men du var bättre förr

Dags att sova? Ja ni, nu har klockan faktiskt blivit rätt mycket, kanske dags att slå på en film att somna till? Men är faktiskt inte ett dugg trött då Sandra och jag sovit hela eftermiddagen i soffan. Så jävla skönt! Varma mackor blev de också och lite wordfeud spelande. Men sen är de så att de är rätt kallt i mitt rum nu också, vill bara ha någon att mysa mig ner bredvid nu. En liten hund eller något mys, hihi. Nej nu ska jag faktiskt lägga mig o se på någon film.

Godnatt världen, vi höres o synes imorgon bitti!
Min lilla mysvovve


Äppelpaj!

Nu tar jag mig en liten äppelpajsbit med vaniljsås, sen blir det sängen och se lite film. Är inte ett dugg trött, men som tur är har jag lite halv sovmorgon imorgon så kan gå i säng lite senare. Juste sitter och pressar smurfspelet nu för fick veta idag att Nicole låg några levlar förre mig och det är inte okej, så nu jäklar ska jag ta ifatt! Menmen sista blogginlägget för idag, så nattinatti


hahahh bäst


I will miss you

I morse åkte min älskade syster och hennes 2 kompisar ner till Gran Canaria och ska nu bo där minst 4 månader. Och mitt hejdå till henne sa jag i sömnen och kommer knappt ihåg de, känns ju sådär lagom kul. Ville ju ge henne en bamsekram och en liten lyckospark i röven. Men jag önskar er alla lycka och hoppas verkligen ni har de bäst nu tjejer! Partaja sönder, hångla me snygga spanjorer, sola och bli bruna och allt sånt där ! Kommer sakna er och speciellt dig Micaela Gustavsson!

En gullig bild på tjejerna!



En skitsöt bild på Mickis och Ida


Jag och syster sommaren 2010



We are sisters. We will always be sisters.
Our differences may never go away, but neither, for me, will our song.

Kulturnatten

På kulturnatten var jag me bästa Mickis och Elin, träffade även massa andra sköna personer. Men som vanligt orkar jag inte blogga så drar bara upp lite bilder :)




Uppe med tuppen!

Ursh klockan är bara elva, alldeles för tidigt för mig efter kvällen igår.. Var på Patriks 20års fest, var jätte trevligt med sjukt trrevliga vänner! Ursh vad jag kommer sakna er! Men ikväll kör jag igen med fina tjejer! Men nu blir det duschen sen sova lite till.
Vi höres o synes !



Att vara ärlig är inte alltid att säga det man menar, utan alltid att mena det man säger.

Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Nu har jag precis ätit pizza med Mickis, mormor och morfar! Mumsmums!

Dagens outfit





Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Satan i gatan

Har suttit med mamma hela kvällen vid tvn och ska nu gå och lägga mig. Imorgon blir det till att gå i skolan några timmar sen hem och sova, sen kommer min älskade efterlängtade syster hit och är här några dagar innan hon drar vidare till Gran Canaria. Fy vad jag kommer sakna henne, hon ska bo där minst 4 månader, men som tur är åker mamma och jag ner och hälsar på i november!

Men nu ska jag se lite till på tv och sedan sova! Nattinatti




Ni alla är precis likadana, fulla med massa skit!


Idol Linni!

Grattis Linni !
Du kommer vinna det här, du fick till och med mig att nästan börja gråta! Klart bäääst!






Give me a call!

(Kör en Sandra) Tjena luder! Idag har varit en sån där jobbig dag, då man är sur och irrterad på allt och alla. Menmen imorgon blir det nog bättre, då ska jag förhoppningsvis få träffa Sandra snuttan! Men jag har i alla fall varit mycket duktig idag och gjort en pastasallad med skinka och fetaost! Faktiskt sjukt god, sen efter de blev det lite melon för att vara lite extra nyttig. Alldeles strax ska jag se på Idol eftersom Linni är med!
Men nu måste jag städa upp lite efter mig! Chiaao luders!


Outfit @Tisdag (bättre sent än aldrig)





Träningsvärk!

Hejhopp! Min dag har varit helt okej, lite konstig faktiskt då jag känt mig jätte trött och yr. Som tur var gick man bara till 12.00 idag så det var väldigt skönt, då åkte jag hem och sov  några timmar sen åkte jag mamma och Lisa till Gränby och handlade mat. Handlade även en blus, en sjal och ett par löptights. Nu har jag och mamma ätit tacos och kollar fotboll/friidrott. Kul fredag... Nej men faktiskt väldig skön, dock kunde den varit lite mysigare. Menmen ska väl inte klaga.










Lustigt att man alltid säger det man tänker när man inte tänker på vad man säger.

2 bilder från idag





Haha 3 bilder igår från en tråkig bussresa






RSS 2.0